Nathanelle

TILLBAKA TILL VARDAGEN.

Herregud, så skönt det var att komma hem från semestern. Vi har haft det hur bra som helst, men det var orimligt skönt att landa i Köpenhamn och vakna upp till gott kaffe och en mulen söndag. Elliot lyckades få fyrtio graders feber och kokade hela flyget hem. Vi flög hem vid 23 på kvällen så det blev inte mycket sömn för familjen på planet men väl hemma somnade vi alla och Elliot gav oss sovmorgon till elva!

Idag är det måndag och det är VARDAG igen. Klockan ringde 7.30, väckte Elliot och så lämnade jag på förskolan strax innan nio. Trodde det skulle bli gråtfest men han sa ”Hejdå mamma” efter fem minuter så jag tassade i väg illa kvickt. Jag har ledigt en vecka till innan höstterminen sätter igång, känns skönt att kunna ta en lugn ”inskolningsvecka” för Elliot. Han har ju ändå varit ledig i sju veckor. Här har jag precis gjort en grön smoothie till frukost och satt igång en ny kanna kaffe. Ute regnar det och jag ska njuta av lite egentid här hemma. Se ett par avsnitt Younger och sedan tänkte jag svänga förbi gymmet.

Jag är så redo för hösten och vill mysa in mig i varma koftor, tända ljus runt om i lägenheten, måla naglarna vinröda, laga mustiga grytor, koka äppelmos och komma i gång med träningen. Min sista termin i skolan startar som sagt nästa måndag och om fem månader är jag färdigutbildad arbetsterapeut. Känns ju helt galet! Hoppas ni får en underbar start på veckan varesig ni kommit in i vardagen eller är kvar i semesterlunket <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.