Nathanelle

MER FRÅN PALMA.

Nu tycker jag vi dyker ned i lite fler semesterbilder och kikar på vad vi hittade på för drygt en vecka sedan på de sista semesterdagarna i Palma.

Förra söndagen åkte vi till Port de Sollér, som var en fin liten hamnstad. Kunde liksom inte låta bli att fota varenda liten dörr och balkong jag såg. Så pittoreskt!

Efter en stund i hamnen tog vi ett litet tåg upp i bergen till byn och strosade runt.

Vackra vyer på väg ned med tåget..

Så blev det kväll och vi gick ned på stan för att äta en bit mat.

Vi hade bokat bord på La Perla som ägs av Emilio Ingrosso och mina förväntningar var inte särskilt höga. Tänkte att de överdrivit lite med hur god pastan är, men tji fick jag. Fantastisk service och väldigt god pasta. Syrran tog fullträffen och langade in en pasta med svamp medan jag satsade på en tomatpasta med burrata som inte heller gick av för hackor.

Drack ett gott glas vin innan vi promenerade vidare i stan.

Måndagen spenderades på havet, närmare bestämt på en katamaran. Solade, snorklade och badade hela dagen och hade det så härligt trots att jag blev åksjuk innan det serverades mat som räddade upp mitt mående.

Beach hair deluxe..

Sista balkongbilden, jag lovar!

På kvällen fick jag låna min systers byxdress från Vila (finns här). Kände mig väldigt spansk med orangea läppar och färgglada kläder, hehe.

Gick hem efter middagen för att sova och vakna pigga till flyget dagen efter. Ett par underbart, härliga dagar i Palma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.