Nathanelle

LÖPNING MED VAGN.

Den uppmärksamma har kanske sett att vi blivit med ny vagn – och idag fick den följa med på en premiär-jogg i 28 graders värme. Trots att vår gamla Joolz var skön att springa med är den här snäppet vassare. Oerhört lätt och lättmanövrerad med en hand, något som är ett absolut måste för mig.

Här är den alltså, en Baby Jogger City Mini GT. Inte alls en joggingvagn men funkade utmärkt att löpa med. Kan skriva mer om vagnen i ett annat inlägg om någon är intresserad. Släng iväg en kommentar isåfall 🙂

Alltid när jag springer med Elliot försöker jag planera in en lekplats under vägen eller i slutet. Idag blev det fyra km till lekparken, massor av lek och så tre km tillbaka. Perfekt runda och Elliot var helnöjd.

Lilla gullet! Köpte den här tröjan på rean häromagen, tyckte den var så fin men fanns bara kvar i storlek 7 år, haha. Oversize är ju inne..

Eftersom jag åkte rutschkana ca tjugo gånger fick han ställa upp på ett par bilder..

Så härligt att kunna komma ut och springa trots att jag har Elliot hela dagarna. Han älskar att åka SNABBT och sitter och ropar ”Wiiiii” hela tiden. Pekar på bilar och rabblar upp alla människor han känner. Sammanlagt blev det alltså en skön runda på sju km och jag höll faktiskt en bra hastighet, när man tänker på det extra motståndet med vagnen, på ca 5:45 min/km,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.