Nathanelle

GULDIGA ÖRHÄNGE, PIZZA OCH JUSTIN TIMBERLAKE.

Igår var det äntligen dags för en av sommarens höjdpunkter, nämligen Justin Timberlake i Royal Arena. Som jag satt fastklistrad vid datorn i februari när biljetterna släpptes. Biljetterna sålde slut på fyra minuter men som tur väl körde han en extrakonsert dagen efter som jag lyckades haffa biljetter till. Vi lämnade Elliot hos farmor och farfar och åkte in till stan för att äta en tidig middag innan konserten.

Jag hade på mig jeans från Levis, t-shirt och jacka Ganni och sneakers från Adidas. Det var bara ca tjugo grader och blåsigt, faktiskt väldigt skönt.

Hade på mig mina nya örhänge som jag köpte i Palma. Är verkligen ingen örhänge-tjej men det är ju så snyggt! Tror jag ska köpa på mig ett gäng stora, blaffiga. De finns här för den som är intresserad.

Mannen var såklart med.

Vi testade Cantina på Borgergade. De har tre restauranger i stan nämligen Pastis, Fishmarket och Cantina. Har ätit på alla utom Fishmarket och de är RIKTIGT bra. Tips om ni kommer till Köpenhamn. Ligger mitt i smeten dessutom, nära Nyhavn.

Startade med ett glas bubblor som sig bör.

Och bläckfisk till förätt. Mumma!

Och typ den godaste pizza jag ätit! Med svamp, pancetta och timjan. Så jäkla god! Pizza två dagar i rad, tänker ni? Ja, den här veckan får stavas HÄLSOSAM innan en veckas frossande i Grekland igen, hehe.

Sedan var det alltså dags för konserten. Överpeppade!

Vi dansade oss alldeles svettiga, drack öl och hade en sådan rolig kväll tillsammans. Riktigt bra konsert!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.