Nathanelle

LÖRDAG OCH LITET MELTDOWN.

Hola! Det är tufft att ha sommarlov i åtta veckor med en snart två-åring. Puh, igår höll jag på att bryta ihop flera gånger. Elliot var extra gnällig och jag lättirriterad. Lägg till 30 graders värme på det, och ja.. Inte en kul dag. Försökte göra det bästa av situationen med små utflykter både för- och eftermiddag men alla lekparker kändes som en kokande oas och inomhus stod luften stilla. Idag är det iallafall fem grader kallare och det KÄNNS. Igår bokade vi förresten lite spontant en resa till Grekland. Åker redan på lördag och det ska bli så härligt att bara njuta av min lilla familj, grekisk mat, sol och bad. Som vi inte fått nog av värmen liksom, men det är en jäkla skillnad på att ligga i en pool mot i en svettig lägenhet.

Efter frukost tog jag Elliot i vagnen och åkte in till stan för att kika lite. Elliot behövde lite nya t-shirts och så fick han en stråhatt passande till kommande semester.

Jag hade på mig skönaste brallorna som jag inte alls minns märket på för tillfället. Linnet köpte jag på Mango i Palma och brillorna är Kappahl tror jag. Sandalerna mina favoriter alla dagar i veckan, från ATP Atelier.

Elliot satt nöjd i vagnen, slickade i sig en glass och så gick vi förbi en lekplats och körde några varv innan det blev en snabblunch med värdelös service på Mama Rosa. Gå inte dit om ni är på Strøget.

Pizzan var iallafall ok och Elliot var nöjd. ”Piiiisssaa” sa han hela vägen hem, hehe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.