Nathanelle

PALMA.

Hej fina ni! Senaste dagarna har jag spenderat på soliga Mallorca, närmare bestämt Palma, med min mamma och två systrar. Vi har ätit gott, solat, badat och haft livliga diskussioner, men så härligt det varit. Lite småjobbigt att vara borta från Elliot till och från, men mest har det faktiskt varit SKÖNT. Fem nätter går snabbt. Har tagit så mycket bilder så får dela upp det i två inlägg. Vi börjar med att  kika på vad vi hittade på under fredagen och lördagen.

Vi kom fram till Palma på eftermiddagen i fredags, och efter lite slapp vid poolen och ett glas cava, gav vi oss ut för att utforska stan

Så mycket vackra fasader ÖVERALLT!

Och ljuset! Jag hade på mig en ny klänning från H&M som jag fyndade på rean innan jag åkte.

Mysiga små restauranger överallt. Vi åt en god middag och drack gott vin innan vi promenerade hem för en skön natt i ett hotellrum med AC. Livet!

I lördags efter frukost tog vi en taxi för att ta oss till mysiga Playa de Illete. Kristallklart och ljummet vatten! Två av fyra lyckades dock bli brända av maneter.

Fick med mig syrran på ett fotomaraton, hehe.

För härligt ju!

Avslutade med en lunch och en iskall Corona i skuggan.

På kvällen vankades det middag som sig bör.

Men alltså LJUSET! En fotonörd som mig hoppade ju glädjeskutt av alla vackra platser som sköljdes av det gyllende ljuset.

Hade på mig ett set som jag lyckades fynda på 75% rea innan jag åkte.

Sedan bad jag någon okunnig man att ta ett foto på oss, men han lyckades pricka in skärpan på fel ställe på VARJE bild.

Hermanas <3

Så vackra hus alltså. Gick säkert och tittade upp hälften av tiden i Palma. Till middag åt vi tapas och drack sangria på en liten restaurang som var riktigt bra. Lyckades dock inte ta ett enda kort, så kan det gå när man är hungrig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.