Nathanelle

SENASTE GENOM TELEFONEN.

Hej gullisar! Den här veckan har det varit fullt ös medvetslös. Lägg till en värmebölja på det. Är heeeelt slut. I måndags kom min fina vän Carolin hit med sin son Collin och stannade två nätter. Barnen har lekt så fint medan morsorna har svettats i värmen.

I tisdags hade vi en heldag på stan och det var en mindre bra idé. Så galet varmt och SÅ mycket turister. Vi rastade barnen vid flera olika lekplatser och svalkade oss med glass. Avslutade dagen med att åka ut till Hellerup och äta sushi i skuggan.

Sushi och en svalkande lemonad. Livet!

I går hängde vi inne på lekland på förmiddagen. Det var seriöst för varmt för att vara ute. Vid 17 cyklade jag och Elliot till Amager strandpark för att möta upp Therése för kvällsbad och picknick på stranden. Lyckan var total när vi äntligen var framme.

Vi cyklade hem vid halv åtta och kom fram genomsvettiga igen, haha.

Idag, torsdag står ett gäng saker på schemat. Alldeles strax kommer min syster hit, sedan väntar packning, shoppa lite nya kläder som man slipper svettas i och all fix som ska göras innan semestern (naglar, hårtvätt och allt ni vet). Imorgon väntar nämligen PALMA!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.