Nathanelle

TRETTIO!

Idag fyller min älskade kommande man (jaja, han ska bara fria först) trettio år! Tänk att vi träffades när vi var tjugo och tjugotvå och blev tillsammans ett år senare. Och så är han dessutom världens bästa pappa till vår son. Vilket kap alltså! Vi har firat med paket och kaffe på sängen som sig bör och sedan fick han en göra precis vad han ville hela dagen vilket var att slappa på soffan, haha. Man får göra PRECIS det man vill på sin födelsedag, inte sant? Vid fem-tiden gjorde vi oss dock klara för att möta upp Kaspers föräldrar för en tidig middag.

Denna fina skjort-jacka fick han bland annat av mig. Tycker mörkgrönt är så snyggt på män!

Jag hade typ en minut på mig till make-up, så det fick bli ett snabbt drag med mascaran och så rotade jag fram ett gammalt läppstift som legat och dammat. Ganska fint, va?

Klänning från Ganni och sandaler ATP Atelier. Elliot var finklädd i skjorta från Zara.

Han tog sig en liten paus på väg till restauranten.

Sedan var det dags för mat. Elliot var minst sagt nöjd över sin ”lilla” tallrik följt av en skål glass. My god alltså. Är det fest så är det.

Först langades lite förätter in.

Följt av smarrig sushi. Elliot kunde inte hålla fingrarna borta som vanligt.

Avslutade med en kaffe och dessert och Elliot somnade inte förrän vi var hemma strax innan nio. Lagom övertrött vill jag lova. Nu ska vi krypa ned i soffan och se en bra film. Hoppas ni haft en fin onsdag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.