Nathanelle

SENASTE DAGARNA.

Hej godingar! Har ni haft en härlig helg? Vi gick ju på semester och sommarlov i fredags så vi njuter för fullt. Så lycklig över detta väder! Så många möjligheter och jag älskar att bara kunna slänga på mig en klänning och gå ut. Jag har precis gjord goda, vegetariska biffar till middag som jag åt i en wrap med tzatziki och sallad och nu ska jag äntligen sätta mig ned i soffan och se något skräp på tv:n. Ska vi ta och kika på hur de senaste dagarna sett ut i bildform?

I lördags åkte vi hem till mina svärföräldrar för att hänga hela dagen. Det vankades nämligen grillkväll med halva släkten men vi passade på att åka ut tidigare för att njuta av vädret.

Elliot fick bada!

Och sedan grillade vi och åt gott. Elliot somnade inte förrän halv nio och när vi skulle cykla hemåt vid 22-tiden fick han sova kvar. Söndagsmorgonen startade med sovmorgon till nio följt av en joggingrunda på tjugofem minuter för att hämta upp honom..

Finns inget Elliot gillar så mycket som att åka runt på sin motorcykel. Måste leta upp någon fräsig springcykel som han han få om ett par månader.

Another day, another dress. Detta är ett gammalt rea-kap från Indiska. Provade föressten en DRÖM-klänning från Custommade som ni kan skymta till vänster. Så otroligt fin. Finns här (adlink). Och finaste t-shirten från By Malene Birger (här) som jag fortfarande suktar efter.

Till lunch gjorde jag en smarrig sommarsallad med spenat, vattenmelon, jordgubbar, fetaost och mandlar. Så gott!

Tacksam över vår balkong. Hänger här ute många timmar om dagen.

I eftermiddags tog jag med Elliot på en långpromenad runt sjön. Stannade till vid en lekplats, drack en kaffe och satt på en bänk och tittade på fåglar en stund (typ 30 sek). Mysig eftermiddag med mitt lilla hjärta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.