Nathanelle

HELGEN I BILDER.

I torsdag svängde jag förbi ett par butiker efter skolan innan vi gick på långhelg. I skjorta och jeans från H&M och skor från Samsøe & Samsøe.

Provade den här drömmen från Baum und Pfertgarden som var på rea, men det var en annan klänning som fick följa med hem.

Den invigdes dagen efter när hela familjen tog bilen över sundet för att fira midsommar i Malmö.

Tog som sagt inte en enda bild, men dessa bilder tog Kasper när jag och Elliot lekte på lekplatsen.

Dagen efter vaknade vi TIDIGT och efter frukost packade vi in oss i bilen och åkte hem.

Älskar dessa två så det gör ont!

Lördagskvällen spenderades självklart framför fotbollen och fasen vad surt det var där i slutet. Tror aldrig jag blivit så besviken i ett sportssammanhang. Hade fortfarande en klump i magen när jag vaknade dagen efter. Så jävla TYPISKT!!!

I söndags kom värmen tillbaka till Köpenhamn och jag brände av en halvtimmes jogging medan Elliot sov.

Efter att han vaknat cyklade vi till en lekplats och njöt av en varm eftermiddag. Elliot var förövrigt på sitt allra bästa humör, vet inte hur många pussar och kramar jag fick. Älskade unge!

Avslutade söndagen med en smarrig middag med sallad, halloumi och stekt aubergine samt ett par avsnitt SATC. Himla skön söndagskväll.

Mina träningskläder kommer från Nelly. Top här och tights här (adlinks).

Idag måndag har jag faktiskt varit ledig. Eller jag har studiedag, men det brukar avklaras ganska fort. Elliot har sista veckan på dagis innan semestern så han fick åka dit. Jag fick sovmorgon till klockan 10 och sedan stack jag till gymmet efter frukost. Körde mage och ben idag, tränar aldrig ben längre så kommer garanterat inte kunna gå imorgon. Avslutade med en lång stund i bastun, hem för lunch och så hämtade jag upp min lilla gullunge.

 

Nu ska jag läsa det sista tills imorgon och sedan bänka mig i soffan med ett glas rött framför Portugal-Iran. Hoppas er helt har varit lika härlig som min. Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.