Nathanelle

DAGENS.

Eller gårdagens när vi firade midsommar hemma hos Tina, Arash och Nima i Malmö. Himla mysig midsommar med barnen i fokus – såklart. Vi var 14 vuxna och 4 barn, och säkert nio olika nationaliteter. Kul! Nästa år är jag sugen på att visa Kasper ett riktigt traditionellt firande med dans runt midsommarstången och allt vad det hör till. Jag lät faktiskt både kamera och telefon vila under dagen men hann knäppa ett par bilder innan vi var framme.

Hade på mig en så fin klänning som jag hittade på & other stories (finns här) häromdagen. När jag satte på mig den tittade Elliot på mig med stora ögon och sa ”wow, mamma”. Man smälter ju!

Vi bodde på hotell över natten och körde hem i förmiddags. Elliot tyckte det var passande att vakna klockan fem så vi hängde på låset till frukosten klockan sju och var mer trötta än vi förtjänat. Tog drive-trough till lunch och sedan har vi legat i sängen och vilat ett par timmar. Elliot har sovit tre timmar och tio minuter, as we speak, så får nog gå upp och väcka honom nu annars kommer han aldrig somna ikväll. Hoppas ni haft en härlig midsommar – och – heja Sverige ikväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.