Nathanelle

EN KIK PÅ HELGEN.

Hej godingar! Ännu en helg börjar närma sig sitt slut och jag känner mig helt slutkörd på energi. Har ju varit hemma med en sjuk kille hela veckan och det är inte många timmar vi spenderat utomhus. Mestadels har vi legat i soffan och sett Disney och läst böcker. Det känns i kroppen och framför allt behöver jag TRÄNA. Hoppas hinna en sväng imorgon kväll.

I fredags åkte vi till en bygglekplats i närheten och tittade på djur och hängde runt någon timme innan Elliot blev för trött.

Mysigt att titta på bondgårdsdjur och hänga med familjen <3

På kvällen kletade jag på make up för första gången på en vecka och stack ned till Nyhavn..

För att möta upp dessa sköna bönor för en tjejkväll. Vi köpte med oss vin och satt på kajen och spanade på människor i flera timmar. Det måste ni göra om ni kommer till Köpenhamn. Skippa alla turistiga caféer i Nyhavn och sitt vid vattnet istället.

Så himla härlig kväll hade vi och det blev minst sagt stökigt. Jag var hemma vid halv två och fick sova ut till elva dagen efter, men aj mitt huvud. Man är inte van vid att festa längre alltså. MEN så kul vi hade. Hundra procent värt det.

I lördags tror jag inte jag flyttade mig en meter från soffan och tog inte en enda bild. Idag har min syster varit här ett par timmar, vi har käkat lunch, kikat i butiker och myst med Elliot som inte alls var kry idag. Imorgon bitti går vi raka vägen till doktorn för att kolla vad som är fel på lillen.

Nu ska jag yoga lite och sedan lägga mig i soffan och se ett par avsnitt av min nya favoritserie ”Divorce” på HBO. Så bra! Hoppas att ni har haft en mysig helg!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.