Nathanelle

EN OUTFIT, MEN INTE FRÅN MIG.

Hej från sjukstugan! Elliot har haft feber över en vecka nu, eller han var feberfri i lördags och söndags, men nu är den tillbaka som sagt. Tror det är de där förbannade tänderna, men han tar sig inte i munnen och verkar inte ha ont, så vem vet. Trött och hängig är han iallafall, men idag tog vi oss ut en sväng till lekparken. Man blir ännu mer trött av att vara inne tänker jag.

Han är så dö-gullig nu och pratar så mycket. Pekar i sina böcker och säger namnet på nästan alla saker. Och så har han börjat lägga ihop två ord och säger ”Tack mamma”, ”Här mamma” och ”Hej mamma”, alltså man smälter ju av hans gulliga röst.

Invigde Elliots byxdress från H&M Exclusive. Visst är den söt? Det är så jäkla tråkigt att handla killkläder i butikerna. Antingen är det fula mönster på kläderna eller så är de helt vanliga byxor och t-shirts. Inga roliga detaljer, färger eller former. Så otroligt trist. H&M har en del fint i Exclusive-sortimentet men inte i närheten av så mycket fint som det finns till tjejer. Zara är helt okej, men annars är det antingen FÖR coola kläder eller för tråkiga. Tips?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.