Nathanelle

FALKENBERG STRANDBAD.

Har äntligen haft tid att sätta mig ned och kika på bilderna från helgen. Svårt att få till det med sjukt barn och en tenta som ska skrivas. I fredags åkte vi som sagt till Falkenberg för att checka in ett dygn på Strandbaden. Vi hade 24 magiska timmar och hade det så lugnt och skönt. Perfekt för trötta småbarnsföräldrar! Åker gärna tillbaka en annan gång.

I fredags var vi framme vid lunchtid och startade med ett glas vin och lunch på hotellets restaurang,

Strax därefter var badkläderna på och vi gick ned i spat. Vi fick checka in tidigare och var därför helt ensamma till att starta med. Lyxigt värre.

Min baddräkt från Asos har ett par år på nacken.

Det är inte fult där vill jag lova. En magisk oas och vattnet i poolerna var säkert på trettio grader. Så skönt!

Vi låg vid poolen i solsängarna flera timmar och sedan blev det lite bastu, bad i havet, chips och spel innan vi gick upp till rummet vid 18-tiden för att göra oss i ordning.

ÄLSKAR detta linne som är nytt från Lollys Laundry. Så fint och passar till allt. Byxorna är från By Malene Birger (adlink) och skor från Billi Bi.

Vi körde en runda minigolf innan middagen (jag vann såklart).

Och så hann vi med en drink på terassen innan det var dags att sätta sig till bords.

Vi åt tre rätters på hotellets restaurang Famille. Maten var HELT okej men ingen smaksensation. Det kan de jobba lite på, annars var allt toppen.

Efter middagen somnade jag innan Kasper hade borstat sina tänder, sjukt trött med andra ord. Sov nio sköna timmar och vaknade vid klockan åtta. Då körde vi en halvtimmes morgonjogg/promenad följt av ett dopp i havet. Det var så varmt i havet, helt underbart att starta morgonen så.

Efter morgondoppet väntade en lång frukost. Satt kvar tills det stängde och sedan spenderade vi ett par timmar vid poolen innan vi åkte hem till vårt lilla barn som vi saknade så mycket. Tack för en underbar helg!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Åh ser jätte mysigt ut. Sverige kan verkligen ge utomlandskänsla när vi får riktig sommar. Skulle du rekommendera det där stället om man vill åka neråt i landet för en weekend? 🙂 finns det andra restauranger i närheten om du sa att deras inte var fullpoängare 🙂 kram

    1. nathanelle

      Ja, rekommenderar absolut att åka dit. Vet faktiskt inte om det ligger så mycket restauranger runt om, det kändes kanske öde 🙂 Men de har en eller två restauranger till som kanske är bättre än den vi åt på 🙂