Nathanelle

HELGEN GENOM MOBILEN.

Hej fina ni! Ni ska få se härliga bilder från våran spa-vistelse så fort jag får tid att redigera alla bilder. Är just nu uppe i min sista tenta som ska skrivas denna vecka och idag fick jag hämta hem ett sjukt barn från föris, så det går sådär 🙂 Nu är jag iallafall precis hemkommen från gymmet där jag körde ett renodlat styrkepass. Minns inte sist jag var där, säkert över en månad sedan. Tills vidare får ni ta en titt genom min mobil från helgen som varit. Vi har haft en helt underbar helg och strålande väder.

I torsdags åkte vi som sagt hem till mina föräldrar i Växjö. Var ute hela dagen och badade, och på kvällen drack vi vin och grillade tills solen gick ned.

I fredags efter frukost pussade vi Elliot hejdå och tog bilen dryga två timmar väster ut, nämligen till Falkenberg strandbad. Startade med en god lunch och ett glas vitt för att fira in helgen.

Lade oss strax därefter vid poolen och njöt i flera timmar av lugnet. Eller jag försökte. Blir ganska rastlös så det blev ett par dopp i havet, lite spel osv, Skönt iallafall.

Så lyxigt att få 24 timmar med den här!

På kvällen vankades middag på hotellets restaurang.

Och i lördags eftermiddag var vi hemma igen för att pussa sönder min lilla godbit.

Som han har badat.

Söndagen spenderades med sol, bad, kubb och vattenskidor innan vi tog vårt pick och pack och körde hem lagom tills Elliot skulle sova. Det gjorde han såklart inte ändå, så det fick bli alldeles för många timmar med Doktor McStuffin i bilen med en grinig och övertrött kille. Mys ändå.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.