Nathanelle

MINI-SEMESTER.

Hej fina ni! Imorse efter frukost packade vi in hela familjen i bilen för att åka trettio mil norr ut, närmare bestämt hem till mina föräldrar i Växjö. Elliot var nöjd och glad första halvan, men den andra bestod typ av konstant skrik. My god! Dessutom fanns det ingen bensinstation på över en timme där vi tänkt ta en glasspaus, så det var smått kaos. Elliot har haft nästan 40 graders feber senaste två dagarna och är jätteförkyld, lägg till att han inte sovit så bra och ja, ni kan räkna ut resten själva. Han somnade sista tjugo minuterna i bilen och ville såklart inte alls sova vidare när vi var framme. Hans ögon är rödsprängda as we speek, men glad ändå så vi får väl se hur kvällen slutar, hehe.

Hur som helst – nu är vi äntligen framme och har haft en mysig eftermiddag med plask och lek i vattnet och häng i solen. Mysigt! Imorgon åker jag och Kasper väster ut och checkar in på Falkenberg strandbad ett dygn. Tror ni jag längtar eller? Sol, bad, god mat, rosé och barnfritt – jeeeeees!

Perfekta reseoutfiten från Stylein, typ det skönaste man kan ha på sig.  ´

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    Hej,

    Har läst din blogg sen du gick på Växjö Fria och alltid varit imponerad över din löpträning. Undrar om du någonsin upplevet ”runners high”. Om ja, kan du inte berätta lite mer om det?

    1. nathanelle

      Hej, var kul att höra! Oj, känner inte till begreppet, måste googla… 🙂 Kanske på något långpass någong gång, men inte som jag minns så väl 🙂