Nathanelle

EN DAG PÅ STRANDEN.

I lördags hade vi en helt magisk dag. Efter frukost packade vi in kylväska, handdukar, leksaker mm. och körde fem mil norr om Köpenhamn, närmare bestämt till Hornbæk. Stränderna runt Sjælland är ju magiska och sanden så fin. Kan verkligen tipsa om att hyra en stuga på norra kusten på sommaren. Underbart att ha en sådan pärla bara 45 minuter hemifrån.

Jag hade helt glömt att köpa badkläder till Elliot men rotade fram hans UV-dräkt han använde förra sommaren. Då var den lite stor men nu passade den faktiskt helt perfekt, sådan tur!

En macka i sanden. Elliot var helt lyrisk över att sitta i sanden och gräva. Rullade runt naken och hade sig i den varma sanden, haha. En sådan frihet!

Kändes som vi var utomlands!

Vi tog givetvis ett dopp i havet, men det var allt bra kallt, hehe.

Efter bad och lek somnade Elliot i skuggan och vi låg i solen och lyssnade på podcasts. När han vaknade en timme senare tog vi vårt pick och pack och tog bilen ett par km väster ut för att äta lunch och en glass. En underbar dag med maxad semesterkänsla.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hanna

    du har verkligen drömkroppen! hur mkt väger du? på äldre bilder ser du inte lika smal ut, men väldigt vältränad. hur har du gjort för att bli så tonad?

    1. nathanelle

      Tack vad gullig du är. Jag löptränar mycket men efter jag fick barn hinner jag knappt aldrig styrketräna så det märks av på kroppsformen känner jag. En del sitter såklart klart men känner mig väldigt ”platt” till skillnad från förr.

  2. Lisa

    Du är så inspirerande ! Hur har du lyckats bli så smal å fit? Du hsr alltid varit vältränad men du var inte alls så smal för typ 4 år sen? Jag har följd dig länge 🙂

    1. nathanelle

      Tack snälla! Jag känner mig mest smal och otränad just nu och det är väl mest en kombination av att inte hinna med att gå till gymmet, bara hinna med löpträning och ha ett litet barn som jag är väldigt aktiv med 🙂 Hoppas kunna få lite mer muskler främst på rumpa och lår snart igen 🙂