Nathanelle

ÄLSKADE UNGE.

Här kommer en liten Elliot-rapport för er som är intresserade. Ni andra kan bläddra vidare 😉 Han blir 19 månader nästa vecka och är inne i en UNDERBAR fas just nu och är glad mest hela tiden. Så fort han kommer till förskolan får man en puss, sedan springer han i väg och vinkar. Det är så mysigt att stå och studera honom ett par minuter när han ska hämtas. Leker för sig själv men är så glad och nöjd. Lilla hjärtat.

Nu har han börjat säga många ord. Tror kanske han var lite sen med sina första ord, men nu går det som på räls. Härmat ALLT och minns orden gången efter. De ord han säger spontant nu är: bil och buss (typ 100 gånger om dagen), hej, bapp (napp), där, mamma, pappa, boll, bok, hus, sitta, mer, nej, puss, bubbe (jordgubbe), is (glass på danska), duscha, giiis (när han vill se Greta Gris). Ja, det är det jag kan komma på nu. Men han förstår ALLT, det är så skönt att han äntligen kan börja göra sig förstådd, peka om något gör ont, be om vatten osv. Ser så mycket fram emot en sommar tillsammans med denna godbit.

Han är otroligt social och säger hej till ALLA han möter. Om han inte får någons uppmärksamhet (oftast en främling på en bänk), springer fram och söker ögonkontakt eller står och hoppar tills han får ett leende, haha. ÄLSKAR uppmärksamhet. Och så springer han runt och doftar på ALLT. Alla blommor och växter, en djuuuup inandning följt av ett ”AAAAAAAH”. Så gulligt att man dör, haha. Charmar minst sagt de flesta och ger så mycket kramar och pussar. Senaste veckorna har han inte alls varit ”trotsig” som jag berättade om sist, så det måste ha varit en mini-fas för det är sällan han blir arg nu för tiden. Så stolt över att vara hans mamma och hjärtat svämmar ju över av kärlek.

 

Fina fina, älskade barn <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. vilma

    det skulle vara kul med ett inlägg om hur du åt och tränade under amning. och gick du ned i vikt medan du ammade, och hur orkade du träna? blev du mer hungrig under amning/kost..? du hajjar. jag är själv gravid och var under de första 12 veckorna hungrig som en varg, fanns inget stopp! nu är det mer normalt . skulle vara kul att höra din historia 🙂