Nathanelle

VÅR FREDAG.

Vilken underbar helg vi har! Så otroligt varmt dock så det är svårt att sova. Lillen tyckte absolut att det var passande att vakna vid 5.45 idag. Snaaark! Vi startat söndagen med mycket kaffe och Disney channel och om någon timme ska jag till Valbyparken för att yoga. Hur härlig start på dagen? Har massor av bilder från de senaste dagarna men vi kan väl börja med att se hur fredagen såg ut?

På förmiddagen var hela familjen hemma. Vid lunch hade jag en presentation i skolan och efter det kom Kasper och Elliot och mötte upp mig i Hellerup.

Min klänning är från Na-kd och verkar vara slut i rött men finns i mörkblått här och sandaler från ATP Atelier här (adlinks).

Vi bestämde oss för att fira livet.Att det är fredag, snart sommarlov, att Kasper fått fulltidstjänst osv. osv. Alltid är det något att fira 🙂 Ett glas bubbel till mamman och lite lunch för Elliot fick det bli.

Min fina, fina familj <3

Genialt med en sandlåda på restaurangen.

När vi skulle ta tåget hem var allt inställt och vi fick istället cykla 12 SVETTIGA km hem. Var helt slut och BLÖT när vi kom hem, men ändå så lycklig över att kunna cykla genom Köpenhamns gator med min älskade familj i en liten klänning och Elliot barfota i tunna shorts och t-shirt. Hur underbart? Vi avslutade kvällen med grillat och ett glas rosé på balkongen, en härlig fredag rakt ned i minnesbanken.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. vilma

    det skulle vara kul med ett inlägg om hur du åt och tränade under amning. och gick du ned i vikt medan du ammade, och hur orkade du träna? blev du mer hungrig under amning/kost..? du hajjar. jag är själv gravid och var under de första 12 veckorna hungrig som en varg, fanns inget stopp! nu är det mer normalt . skulle vara kul att höra din historia 🙂

    1. nathanelle

      Kan försöka knåpa ihop ett inlägg om det, men det är så mycket jag glömt! 🙂 Om du vill kan du kolla i kategorien ”Gravid”, där står en hel del om min graviditet 🙂 Och bläddra tillbaka i arkivet till vintern -17 för att läsa om amning och träning. Kram