Nathanelle

HELGEN I BILDER.

Vilken härlig helg vi har haft. Vädret har varit lite blandat med lite mulet och någon regnskur och åska. Väldigt välbehövt och faktiskt skönt att kunna leka inne med gott samvete. Ska vi ta och titta på vad vi hittat på?

I lördags var det öppet hus på brandstationen och jag och Elliot tog cykeln dit för att spana på hans absoluta favoriter – brandbilar. Då blev man poppis vill jag lova. Han var dock lite för liten för att sitta och titta på brandmännen eller stå i kö för att sitta i brandbilden, så det blev ett kort besök.

Gamla sandaler från Zara.

Efter besöket på brandstationen cyklade vi vidare till en park för att leka lite innan det väntade lunch, sovstund och regn på eftermiddagen.

Mysig lördag med mitt lilla hjärta.

I söndags fick morsan sovmorgon till nio och efter frukost klädde vi på oss för att gå ut en sväng. Jag hade blus från Mango, jeans Levis 501 Skinny (linkande här), sandaler ATP Atelier och solbrillor Céline (adlinks).

Vi gick till en stor lekplats och gjorde av med massa energi. Elliot var dock lite smågnällig, nya tänder på G. Nu har han elva stycken men den tolfte är påväg igenom och det gör ju så ont 🙁

På eftermiddagen kom Kaspers föräldrar över och passade Elliot ett par timmar medan jag och Kasper skulle på dejt. Eller, iallafall på bio! Sist jag var på bio var jag höggravid så det var verkligen på tiden. Bytte om till sköna bio-brallor. Dessa är nya från By Malene Birger.

Vi var hemma lagom till nattning och middag och det fick bli en halv pizza och ett glas rött. Orkade inget mer efter allt bio-gotte, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.