Nathanelle

MER LÖPNING OCH GRILLAT.

Vilken underbar dag! Jag cyklade till skolan vid 8.30 imorse och hade bara en timme innan jag cyklade hem igen. Elliot var redan på förskolan och jag spenderade tre(!) timmar på balkongen och lyssnade på podcast. Drack iskaffe och hade det så himla skönt. Efter Elliots nap och mellis hämtade Kasper honom och vid halv sex stack hela familjen ut på en joggingrunda. Det är otroligt viktigt för mig att Elliot får en sund inställning till hälsa och hur viktigt (och kul!) det är att röra på sig. Vi sprang sju kilometer och stannade halvvägs vid lekplatsen så att Elliot fick leka av sig lite medan jag körde armhävningar, magträning och övade på handstående. Blir så lycklig av detta väder och att kunna träna så mycket utomhus. Bästa, BÄSTA!

Väl hemma var det raka vägen i badet för både mig och Elliot och efter nattning grillade vi god middag och njöt av ett glas rosé. Nu väntar Morden i Sandhamn och en skön kväll hemma. Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. nathanelle

      Jag tycker faktiskt inte det är så tungt. Håller inte samma hastighet som utan vagn, men strax därunder 🙂 Men så är vår vagn väldigt lätt också 🙂