Nathanelle

UNDERBARA SOMMARDAGAR.

Vilka underbara sommardagar vi har just nu. Blir så lycklig! Vi har varit ute från morgon till kväll och det gör även att Elliot sover SÅ bra. Inatt sov han 19-7.30. Jag var i chock när min klocka ringde vid 07 och jag hade sovit tio timmar (somnade i soffan vid 21, haha).

Detta vrålåk är Elliots favorit just nu. Han kan åka i timmar! Det är absolut det enda som gäller just nu.

Gick ut direkt efter frukost, därav pyjamasen som fortfarande var på, hehe.

Igår var vi och kollade på pappan när han spelade match och sedan var vi ute och spelade boll och åkte ”motorcykel” tills klockan slog middag. Njuter verkligen av varje minut!

Efter att Elliot somnat tände vi grillen och drack rosé och pratade flera timmar. Så skönt med lite tid tillsammans <3 La oss i soffan för att se en film men jag däckade efter tjugo minuter, haha, kul tjej.

Imorse så vaknade vi som sagt efter en magisk natt och efter dagislämning cyklade jag och Kasper tillsammans till jobb och plugg. Jag hade sex timmar med brainstorming och var helt mentalt slut när jag åkte hem och hämtade Elliot 15.30.

När pappan kom hem en timme senare drog jag på mig löpardojjorna och stack ut på en härlig runda. Fem kilometer i riktigt bra hastighet. Man kan liksom inte sluta le när man springer i t-shirt och shorts i sommarvärme en månadskväll.

Väl hemma igen grillade vi korv och åt tillsammans på balkongen hela familjen. UNDERBAR dag. Nu är mannen på fotbollsträning och jag ska krypa upp i soffan och mysa. Hoppas ni haft en underbar helg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.