Nathanelle

GÅRDAGENS OCH DAGENS TRÄNING.

Hej fina ni! Hoppas ni har njutit av första maj och en ledig dag. Jag och Elliot har haft en helmysig dag med lek i parken på förmiddagen och på eftermiddagen kom min klasskompis och hennes son på tre år förbi och hängde ett par timmar. Killarna lekte så fint tillsammans och vi drack kaffe och snackade skit. Perfekt! Medan Elliot sov sin middagslur stack jag till gymmet en sväng. Har faktiskt varit på gymmet både idag och igår, vilken toppenstart på veckan, va? Man får passa på när man har tid och möjlighet.

 

Igårkväll körde jag ett skönt pass på gymmet. Var faktiskt inte alls sugen på att springa så jag körde ett renodlat styrkepass för överkroppen. Himla skönt och välbehövt och KUL när man faktiskt har lust till det. Är sällan sugen på styrkepass nu för tiden och minns inte sist jag tränade ben. Tur att vi har trappor hemma, hehe. Igår blev det iallafall ett gäng övningar för armar, axlar, mage och rygg, och så körde jag en hel del handstående.  Gick upp på händer mot väggen som jag brukar men helt plöstligt nuddade inte fötterna väggen och jag stod på händer helt själv i säkert fem sekunder. Alltså – framsteg! Kanske allt yogande äntligen börjar ge lite resultat?

Idag fick det däremot bli ett svettigt löppass. De bygger om på mitt gym just nu och ventilationen är ur funktion. Det märktes vill jag lova. Jag höll på att smälta bort! Det blev fyrtio minuter med blandade intervaller och så en skön stretch efter det. Härligt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.