Nathanelle

MIN HELG.

Hej på er! Vilken härlig helg vi har. I fredags var hela familjen lediga så vi tog bilen och åkte över till Malmö för att hänga ett par timmar. Det bjöds på underbart väder och värmande solsken.

Tycker Malmö är en oerhört mysig stad och skulle absolut kunna tänka mig att flytta dit. Jag bodde ju där ett par månader 2011 men då gillade jag det inte alls.

Passade på att klämma in en fika medan Elliot sov. Alltså – kardemummabulle – så underskattat!

Sedan vaknade den här lilla gullisen som charmade halva stan.

Elliot fick ett pussel och en ny keps som han var mer nöjd med än vad det ser ut på bilden, hehe. På eftermiddagen mötte vi upp Elliots mormor för en sen lunch, handlade lite godsaker på Ica och sedan åkte vi hem mot Köpenhamn igen.

I lördsags vaknade vi utvilade vid sju och vid halv tio var jag, mamma och Elliot på Zoo för att leka och mysa. Tog en kaffe medan Elliot röjde på lekplatsen.

När Elliot sov gick vi en långpromenad i Frederiksberg have (så vackert där!) och sedan åt vi fiskefrikadeller på Meyers Deli innan vi åkte hemåt. Idag söndag har vi varit på en lekplats hela förmiddagen och nu har min mamma precis åkt hem. Elliot sover och jag passar på att SLAPPA. Är helt slut i både kropp och huvud efter en jobbig natt och fullt ös de senaste dagarna. Skulle egentligen behöva sova men det är ju så mycket annat som man vill/måste göra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.