Nathanelle

GÅRDAGENS TRÄNING.

Igår var jag sådär ruskigt osugen på att träna, men hade två timmar mellan skola och dagis-hämtning och träningsväskan var packad, så det fanns liksom inga ursäkter. Kom till gymmet, ställde mig på bandet och var fortfarande sådär löjligt osugen. Trött och sliten liksom. Men jag började småjogga med en podcast i lurarna, ökade hastigheten och vips hade det gått fyrtio minuter. Man ångrar ju sällan ett träningspass och jag var så nöjd när jag la mig i bastun efteråt för en stunds vila. Träningen är absolut det som håller mig igång och får mig att vara en pigg och glad mamma. Utan det blir jag loco! Fler här inne som tränar för överlevnad? ???

Nu ska jag fixa klart lite saker här hemma och sedan knata ned och hämta min lilla gull-gris.

Tights och topp från H&M.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Ingen pigg mamma här… men tränar inte alls! Vill så gärna komma igång fär att må bra och bli pigg. Tips när man får ca 0 sömn o mest är helt slut??

    1. nathanelle

      Åh, nej. Vet vad du menar. Så jobbigt! Barnvagnspromenader var min räddning. Egentid och motion på samma gång. Eller bara sticka i väg till gymmet för att få just – egentid. Och så får träningen bara vara ett extra plus. Allt är bättre än inget. Styrke-kramar! Det blir bättre!

  2. Emma

    Vill inte pika eller vara dum.. Men som jag förstått det är det inte okej här i Sverige i alla fall att ha barnet kvar på förskolan när du t ex tränar eller handlar. Utan att man ska hämta barnet när man slutat jobbet eller inte studerar just då. Ser det annorlunda ut i Danmark i den frågan?

    1. nathanelle

      Jag vet faktiskt inte hur det är här. Men jag har ju inte möjlighet att hämta honom på hans sovstund på förskolan och brukar alltid hämta efter det. Här kan vi inte välja att betala mindre och bara ha honom ett visst antal timmar utan man betalar lika mycket oavsett hur länge barnet är på förskolan så det kanske har med det att göra?