Nathanelle

EN UNDERBAR FREDAG.

Godmorgon lördag! Jag ligger just nu i sängen och dricker kaffe framför Nyhetsmorgon medan mannen snarkar bredvid. Ligga kvar i sängen och morna sig händer allt för sällan av förklarliga skäl 🙂 Igår hade vi en underbar dag. Elliot blev hämtad vid tre-tiden och då tog jag och Kasper cykeln för att ta en drink och äta lite sushi i Hellerup innan vi skulle se Sam Smith i Royal Arena.

Alltså, vädret var inte fy skam. Vilken underbar känsla med denna värmen. Men visst känns det lite som man missat våren? Haha.

Gillar verkligen min nya kjol!

Jag hade kjol från Only, t-shirt Ganni, jeansjacka H&M, väska Anna Luchini, sneakers Adidas och solisar Céline.

Så mysigt att spendera så många timmar, bara vi två. Tror alltså detta var första gången vi var på konsert ihop under våra sex år tillsammans, haha. Tur att vi har ännu en inbokad i sommar för det var bra härligt.

Sam Smith var magisk! Trodde att det skulle bli lite småsegt då hans låtar är ganska lugna, men nej, en riktigt bra show och fantastisk musik såklart. Min höjdrädsla blir dock värre och värre för varje år, haha. Fy fasen så läskigt det är att sitta så högt upp. Inbillar mig att ett felsteg gör att man rullar ned hela vägen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.