Nathanelle

TISDAG.

Elliot har haft feber sedan lördag kväll. Trodde att han skulle vara feberfri idag men vi hade en rätt tuff natt och sedan vaknade han och hade nästan 39 graders feber. Han har dock varit pigg och glad nästan hela dagen, men tog tempen innan han skulle sova och den var fortfarande på 38.7 grader. Lilla gubben. Svårt att vila när det är så mycket att se. I förmiddags tog jag äntigen tag i att förnya mitt körkort som jag tappade i december. En sådan där sak som gått och gnavt länge, så skönt att få det ur världen.

Efter Elliots nap gick vi ut på balkongen och hängde en sväng. Han ÄLSKAR allt som har med blommor och växter att göra. Ser så fort jag har en ny växt här hemma och vill mer än gärna vattna alla blommor samt gräva och äta jord…

Tur att man får smutsa ned hur mycket man vill ute 🙂

Är förövrigt väldigt förtjust att använda gamla tallrikar som fat till krukor. Tycker det ger ett så mysigt och personligt intryck. Jag hittar mina second hand.

På eftermiddagen gick vi ut och lekte lite och Elliot sprang runt som en galning. Man kan knappast se att han har feber när han leker. Hoppas han sover gott och vaknar frisk imorgon.

Skål i glass!

Kan i och för sig ha att göra med den där glassen som vi åt ute. Visst får man äta sin första glass när man är sjuk och det är 16 grader och sol?

Medan Kasper nattade Elliot drog jag på mig joggingskorna och stack ut på en runda. För trejde dagen i rad – heja! När jag springer ute är det sällan för att träna eller för att bli snabbare osv. Det gör jag hellre på löpbandet. Oftast handlar det om att njuta av vädret (ja, jag är en sån som njuter under löpningen), för att ta vara på de där härliga kvällarna, för att stressa ned eller för att jag behöver egentid. Det är såklart även perfekt när man har ont om tid och vill träna. Idag blev det en snabb runda medan maten stod i ugnen. Höll faktiskt en bra hastighet och tiden slutade på 23 minuter på 4.5 km.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.