Nathanelle

ONSDAGSKVÄLL.

Ikväll bjöd Richmond & Finch in mig och ett gäng andra influencer för att spana in deras nya kollektion. Jag tog självklart Tessan under armen och traskade dit för en drink och lite mingel. Visst kan det var trevligt med lite sånt en gång imellan, men vet ni vad. Att komma hem vid halv åtta, hinna pussa Elliot godnatt, ta en dusch, hoppa i myskläder och krypa ned i soffan, det slår det mesta. Jag är så utmattad efter de senaste veckorna, men nu har jag fyra dagar ledigt. Som jag ska ta det LUUNGT. Och sova ut. Och träna! Och njuta av solen! Och vara med mitt barn!

 

Jag överskattade kanske vädret en aning, för blåsten kylde ned rejält MEN det var inte så farligt kallt i en tunn jacka. Härligt!

Jag körde på en byxdress från Na-kd, jacka Minimum, sneakers Adidas, väska Anna Luchini och solglasögon Céline. Såg att byxdressen fanns på rea just nu i beige (adlink). Det är mitt absoluta favvo-plagg som jag alltid känner mig snygg i. Tycker den sitter oerhört snyggt till skillnad från många andra jumpsuits. Den beiga klickades, med andra ord, självklart hem.

Fina, fina Therése. Så glad att ha henne i mitt liv!

Dandy är en mysig liten cocktailbar på Dronningens Tværgade, men otroligt dåligt ljus att fota i, så det blev inte fler bilder än dessa 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.