Nathanelle

NÅGRA BILDER FRÅN IDAG.

Hej fina ni! Jag har haft så mycket att göra den här veckan och känner mig totalt utmattad. Kasper har jobbat alla kvällar och jag har haft mycket i skolan, så det har varit full rulle från tidig morgon till nattning varje dag. Skynda hem från skolan för att hämta lillen på förskolan, leka hela eftermiddagen och så däcka i soffan på kvällen. Idag fick vi faktiskt sovmorgon av Elliot som ropade inne från sitt rum 7.15! Bra lördags-tänk där. Idag har vi haft en ledig dag hela familjen, men det har ändå varit fullt ös, för vid elva var det nämligen dags för dop för lilla Annabel. Det tar ju större delen av dagen och vi var inte hemma förrän fem och då var Elliot HELT slut. Vi mös i soffan framför ett avsnitt Pippi på SF kids, och sedan däckade han efter middagen. Nu ska jag strax hoppa in i en dusch, hälla upp ett glas vin och se en film med min kära man. Så länge sedan vi hade en kväll tillsammans.

 

Jag hade på mig en silkesblus från Gina tricot, byxor By Malene Birger, jacka H&M, skor ATP Atelier (förra året) och solbrillor Céline..

 

Elliot var med i kyrkan, sprang runt som en vilding, dansade till psalmerna, klättrade upp vid prästen och charmade alla – som vanligt. Svettigt att vara hans föräldrar, minst sagt 😉 Efter en stund på festen somnade han i vagnen och sov 1.5 timme medan vi kunde vräka i oss sushi och tårta. Elliot har byxor och tröja från Polarn o Pyret.

Lyckan över ballongerna. Och att det var inhyrt en tjej som gjorde ballongdjur! My god.

   

Minns ni mina svarta solisar från Céline? Jag kände mig aldrig 100 i dem, så jag sålde faktiskt vidare dem och köpte dessa godingar istället som jag är SÅ nöjd med. Modellen heter Thin Preppy, CL41049 om någon är sugen 🙂

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.