Nathanelle

TACK!

Först och främst – TACK för era värmande och fina kommentarer i mitt förra inlägg. Känns underbart att det finns så mycket kärlek och fina människor här inne. Jag har tagit en veckas bloggledigt, något som känts väldigt skönt men jag har verkligen saknat bloggen. Att få skriva och dela med mig. Jag har bestämt mig för att fortsätta i den takt som jag har lust med från dag till dag. Några veckor kanske det bara blir ett inlägg, kanske ännu mer sällan. Huvudsaken är att det kommer från hjärtat och och inte utifrån tvång eller prestation. Sedan får vi se hur länge jag håller på, kanske redan tröttnar igen om en vecka och då får det vara. Har iallafall saknat er <3

 

Idag efter ett par timmar stack jag iväg till gymmet. Vi har haft en underbar påsk uppe i Växjö och ätit mängder med god mat och någon träning har det knappt blivit av. En joggingrunda och två promenader tror jag det blev, så det var mer än skönt att få röra på kroppen lite.

 

Sedan var jag ju tvungen att inviga dessa snygga träningskläder som jag klickade hem innan påsk från H&M’s rea. ÄLSKAR SÖMLÖST! Jag köpte både sportbh, linne, tröja och byxor ifrån samma serie och de var minst lika sköna att träna i som de är snygga.

 

För mig fick det bli tre set benböj,, tre set utfall, tre set sidan av magen, tre set bakåtvända situps och avslutningsvis 20 min HIIT på bandet. Kändes riktigt skönt att springa intervaller idag.

 

 

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.