Nathanelle

EN HÄRLIG DAG.

Hej på er! Idag har det varit fullt ös. Efter en mysig förmiddag hemma klädde vi på oss och lämnade hemmet vid elva, lagom till att Elliot skulle sova. Tog en promenad in till stan (tar ca en timme och tjugo minuter) och när vi var framme vaknade E punktligt. Mötte upp Therése för att kika runt i lite butiker och äta lunch.

Jag körde på vår-vitt trots att det snöade (!) när vi gick in till stan. Gamla jeans från Zara, kashmirtröja och kappa H&M och väska Anna Luchini.

Elliot fick en banan för att hålla humöret uppe när morsan provade kläder.

Jeansen som hänger där bak fick föressten följa med om. Perfekta kopior av Levis-jeansen jag tänkt klicka hem, och dessutom under två hundralappar.

Elliot var på sitt bästa myshumör. Sprang dessutom mest runt på Strøget, följde efter fåglar och tittade på folk. Mamman fick minst sagt vara fokuserad, haha. Jäkla multi-taskad man är som mamma, alltså.

Vi stannade till på Eataly för en snabb lunch, men det var mindre gott. Ingen höjdare varken för mig eller E.

Efter lite spring i benen tog vi en kaffe på ett café och så beställde jag in pannkakor till Elliot. De slank ned snabbt!

Vi tog bussen hem och när vi kom innan för dörren hade klockan hunnit bli FEM! Det blev middag och bad för E och sedan stupade han i säng. Jag unnade mig 45 min yoga på mattan och nu har jag precis slagit mig ned i soffan efter en dusch. Ska strax hugga in på min falafel-sallad som stått på bordet en halvtimme medan jag knåpat ihop detta inlägg. Har väldigt svårt för att börja något utan att avsluta, så maten fick vänta, hehe.

Ha en fin kväll, kram på er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.