Nathanelle

FREDAGEN I BILDER.

Morgenen startade vid 5.30 som vanligt. Börjar bli van nu.. Vi hade en mysig morgon hemma och efter frukost klädde vi på oss för att gå ut på en långpromenad.

Vi stannade till vid en lekplats men det var mest gnäll hela tiden. Både i vagnen och på lekplatsen. Sådant kan jag bli så stressad över, när han får utbrott i vagnen och inte slutar skrika. Han vill inte upp och gå, inte ligga, inte sitta. Det enda som fungerar är ifall jag bär honom, men det funkar liksom inte att gå runt och bära på 11 kg i ena armen och köra vagnen med den andra, i flera km. Tillslut gick vi in i ett shoppingcenter, Elliot fick en fralla och jag shoppade smink. Slutet gott för båda två.

Medan Elliot sov körde jag en timmes yinyoga. Lugna rörelse och stannade 3-4 minuter i varje position. Skönt! Sedan fick jag väcka E efter att han sovit TRE TIMMAR, annars skulle han aldrig somna inatt. Mina träningskläder hittar du föressten här och här.

Gjorde en smoothie till mellis.

Efter Elliots lunch gick vi ut och lekte. Tacksam för vår lilla lekplats precis utanför dörren. Inte den snyggaste, men barn är ju inte så kräsna ? Favoriten just nu är att GRÄVA! Så kul! Älskar Elliots softshell overall från Name it. Har hållt hela denna säsong och jag tror den kommer att passa även i höst. Perfekt för milda, blöta dagar. Prisvärd också!

Trots E’s långa nap var han trött och slumrade in 18.30. För min del blev det vietnamesiska vårrullar med kyckling till middag och nu väntar ett glas vin framför Let’s dance. Hoppas ni haft en fin fredag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.