Nathanelle

HELGEN I BILDER.

Fredagen inleddes trött efter en tuff natt med en magsjuk bebis.

Sedan brände jag av ett kort pass på gymmet. Inte ett av mina bästa pass men bättre än inget.

Spenderade eftermiddagen med den här lilla godingen som mådde bättre, tack och lov.

Hade en fredagskväll för mig själv med god middag (sallad med sötpotatis och halloumi), vin, choklad och skräp på tv:n. Älskar mina hemmakvällar för mig själv. Tur det eftersom min kille jobbar kväll 4 dagar i veckan. Mysigt att bara rå om sig själv och njuta av tystnaden, tycker jag. Alltid varit en ensamvarg ?

I lördags vaknade vi tidigt, men jag kände mig ganska pigg och Elliot var på sitt bästa morgonhumör. Åt äggmackor till frukost och myste med min minsting tills han blev hämtad av hans farmor och farfar. Det väntade nämligen ett barnfritt dygn!

Lite bus hann vi såklart med.

Efter lunch åkte jag till gymmet och sprang 10 km på löpbandet. SÅ himla skönt. En skön stretch och en låång stund i bastun var precis vad jag behövde.

I lördags kväll var det alltså dags för date night. Vi skulle egentligen bara ned till kvarterskrogen för en pizza och lite vin men det var FULLT. Så istället åkte vi in till Nørrport och satte oss på Neighbourhood. Det var helt ok men inte så mycket mer. Mysig kväll iallafall. Vi var hemma halv elva och sedan somnade vi på en sekund och sov TIO TIMMAR i sträck. Herregud så skönt! Trötta föräldrar eller vad?

Vi glömde ställa klockan så det blev lite stressigt när vi vaknade 9.11 ? En timme senare hämtade vi upp Elliot och Kaspers föräldrar. Vi skulle nämligen ut på landet äta brunch!

Jag hade gamla jeans och ny blus (adlink) rån Gina tricot, skor Adidas, väska Anna Luchini och keps Asos.

Elliot sov sig igenom två timmar medan vi brunchade men vaknade lagom tills vi var klara. Lite frukt fick han ned iallafall.

Underbart väder ute idag men fortfarande så kallt! Jag var dock inställd på att mars skulle bli kall. Det är den alltid och man blir alltid så besviken för man är inställd på vår. Men inte i år! Jag är realistisk och hoppas istället på en varm maj månad ?

När vi kom hem gick vi till lekparken på en gång. Härligt i solen! Elliot hittade det perfekta stället för fika-pausen, hehe.

Avslutade en underbar helg med ansiktsmask, ett glas rött och Mästarnas mästare. Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.