Nathanelle

EN MORGONPIGG EN.

Godmorgon onsdag! De senaste veckorna (månaderna) har Elliot vaknat vid 5.30 på morgonen. Som ett inre alarm som bara ska upp. På kvällen somnar han alltid mellan 18-19 och har alltid gjort. Han är totalt slutkörd där och somnar oftast på två röda. På dagarna sover han 2-2.5 timmar efter lunch. Vi tycker väl inte det är jäättekul att gå upp när klockan står på fem, men så svårt det där. Kan inte ta bort hans timmar på dagen. Dem behöver han sova på förskolan. Kanske är dags att börja somna senare men jobbigt att hålla honom vaken när han är trött och grinig. Igår höll vi honom vaken till 19-19.30 men ändå var det en liten som klättrade upp på mig, kramades och sa ”Mamma!” klockan 5.30 på minuten. Gaah! Någon som sitter inne med några supertips?

Mvh morgontrött mamma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madelene

    Vi har en liten pojke på 13,5 månad här hemma och vi har precis samma problem.. Vi har provat det mesta. Vi har låtit honom vara vaken lite längre på kvällarna, dragit in lite på sovtimmarna på dagarna osv men ändå så vaknar han kl 05:45 varje morgon. Jag håller fortfarande tummarna för att det är en period som snart går över 😉

  2. Sofie

    Kan säga att det är precis samma här hemma! Kvittar dock hur länge vi håller vår ettåring vaken om kvällarna, han vaknar som en klocka 05.25 vaaaarje dag och då sover han bara genomsnittligt en timme på dagen så den är det inte snack om att ta bort! ? jag lever på hoppet om att det snart vänder ?? undrar hur länge man kan göra det!? Annars är ju kaffe gott ?