Nathanelle

TRÄNING OCH FULLT ÖS.

Vilken dag jag haft! Full fart hela dagen. Har varit ledig så min dag började faktiskt med sovmorgon till 9.30. Så välbehövt! Två timmar senare var jag hos tandläkaren och så direkt till gymmet efter det. Körde 40 min löpning och sedan 45 i bastun. När jag ligger i bastun tänker jag som allra bäst. Kommer med mina bästa ideer, nya tankar och funderingar. Kan ligga och filosofera i timmar. Brukar skriva upp allt direkt när jag kommer ut för att jag inte ska glömma, haha. Verkligen som en kreativ meditation för mig.

Efter träningen cyklade jag hem, förbi en affär och köpte en stor kruka till vår palm så Elliot inte kan nå jorden som han älskar att kasta ut (win!) och sedan gick jag och hämtade Elliot på förskolan. Han hade haft en toppendag även idag och ville inte alls hem. Men det var lite stressigt för 10 min senare skulle vår matleverans komma. Var hemma 14.59 och då stod bilen och väntade utanför huset, puh!

Sedan spenderade vi eftermiddagen med lek, Elliot hade extremt mycket energi, hoppade typ överallt, så klockan 17 tog vi på oss kläder och gick ut en sväng. Efter pappan kom hem har jag suttit och pluggat ett tag och nu har jag äntligen slagit mig ned i soffan med två äggmackor till middag. Kram på er!

Svettigt värre!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Pluggar du heltid? Hur många timmar per vecka brukar du behöva lägga på plugget? ? Tycket själv det är svårt att plugga med en liten hemma..

    1. nathanelle

      Hej! Ja det är på heltid men vi har mycket grupparbete och studiedagar så har inte så mycket lektioner för tillfället. Är väl inte jätteduktig på att plugga hemma men har lätt för att lära så hänger jag bara med på lektionerna brukar det funka. Men annars blir det plugg hemma när lillen somnat 🙂