Nathanelle

HELGEN I BILDER.

I fredags lunchade jag som sagt med två vänner och deras små bebisar. Mysigt att starta helgen med kompishäng och bebismys.

Tina och lilla gos-Nima <3

Vi år franska crepes och drack ett glas vin.

Efter lunchen åkte jag hem och hittade mina killar såhär. Elliot hade somnat om i Kaspers knä efter hans nap. Trött eller vad? ❤

På kvällen gjorde vi hemmagjord pizza och såg Jumanji. Mysig fredagskväll trots att jag gick och la mig innan filmen var slut på grund av matkoma ?

Lördagen började med sovmorgon för min del och jag vaknade utvilad strax innan nio. Åt inte frukost förrän närmare elva och hade en lång och mysig förmiddag hemma.

Låg mest i soffan och drack kaffe medan dessa två byggde med Duplo.

Efter Elliots nap gick vi till en stor idrottshall där det var barnens dag med massor av olika aktiviteter. Vi hängde mest i lekdelen för 0-5 år men spanade såklart runt på de stora barnen också. Elliot vill bara vara där de större barnen är och försökte klättra upp i hoppborgen OTALIGA gånger. Livsfarligt! ?

Fika-paus!

Vi röjde runt i 1 1/2 timme och båda två var helt slut efteråt. Man ska fasen ha stenkoll HELA tiden på småbarn. Jag kollade upp i två sekunder och vips höll han på att klättra upp på ett bord 10 meter bort, haha. Hur fasen gör man med flera barn?

Handlade lite lördagsgott på väg hem och sedan var det dags för middag och nattning.

Medan Elliot åt förberedde jag min middag. Köpte färsk lax som jag skivade och marinerade i soya, vitlök, lime och chili.

Sedan åt jag sashimi och massor av grönsaker till middag. Plockade fram ett gäng rispapper också och gjorde några rullar. Så gott! Avslutade kvällen med chips, godis, vin och Mello. Extra maxat liksom. Tycker ni rätt låt vann?

Min söndag startade strax efter sex med den här godingen. Efter kaffe och välling gjorde jag gröna smoothies till oss båda, och Elliot slukade sin på seriöst mindre än två minuter. Sedan drack han halva min också..

På förmiddagen var det riktigt skitväder med regn och slask. Men – som förälder finns det ju inget dåligt väder… Vi klädde på oss regnkläder och gick ut och hoppade i vattenpölar och grävde i sandlådan i en timme. Så mysigt och så geggigt! Sedan ringde vi mormor och morfar på facetime innan Elliot somnade och jag låg raklång på soffan framför Sex and the city i två och en halv timme!

Efter Elliots nap gick vi ut på en timmes promenad. Jag med en podcast i öronen och Elliot med sitt bästa vagn-humör. Sedan vaknades kvällsmat, bad, böcker (7 st ?) och mys i sängen följt av nattning. Är så lycklig över all kärlek han ger nu för tiden. Så mycket spontana pussar, kramar och gos ❤

Efter nattning yogade jag en timme, fixade lite mat och satte mig sedan med ett glas rött för att beställa mat inför veckan och se Mästarnas mästare. Tack för en härlig helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.