Nathanelle

HELGEN I BILDER.

DSC_4311

Lördagen startade som ni vet tidigt. 5.15 ville Elliot upp och det var bara att ta sig i kragen och sätta på en stor kanna kaffe. Härligt ändå att det börjar bli ljust redan vid halv sju om morgnarna. Jag åt en smoothiebowl och ett ägg till frukost innan vi gick ut i snön och lekte.

DSC_4333

Den här busen åt gröt till frukost och så lite snö ute såklart.

DSC_4337

Sedan satte jag i gång med att baka raw brownies. Hade tänkt bjuda på dem till kvällens middag, men de blev otroligt mastiga, dock väldigt goda, så jag fick tänka om lite.

DSC_4344

Och kvällens middag var förberedd och klar redan innan lunch. Smidigt med rätter som bara ska in i ugnen på kvällen så man kan umgås med sina gäster istället för att hänga i köket. Just detta är basen till en vegetarisk lasange med massor av svamp och spenat. Vill ni ha recept?

DSC_4370

Efter att ha stått i köket halva dagen gick vi ut på en skön promenad. Så härligt att äntligen ha fått lite snö här i söder. Det får gärna hålla i ett tag till men sedan vill jag ha vår!

20180303_1715441398716195.jpg

Sedan jag gjorde jag mig i ordning för kvällen. Körde på rött läppstift för, typ, första gången någonsin! Skippade dock morgonrocken 😉

DSC_4387

På kvällen kom Thérese och Johannes över på middag. Elliot fick vara med första timmen innan han somnade sött och vi öppnade en flaska bubbel. Så nöjd över min dukning med ny linneduk och linneservetter från H&M Home.

DSC_4402

Till middag serverades som sagt vegetarisk lasagne med en stor sallad till. Så smarrigt och bra bjudmat.

DSC_4424

Och efterrätten fick bli vaniljglass med jordgubbar och så bitar av mina raw brownies i. Det blev faktiskt en ritktig höjdare. Efter maten spelade vi Speak out och gravade igenom oss flera timmar. Kröp ned i sängen strax efter midnatt efter en toppenkväll.

DSC_4431

Söndagen startade med sovmorgon för mig och jag vaknade runt 9.30 men låg och drog mig i sängen i en halvtimme innan jag steg upp. Lyx! Sedan gick jag ned och fick kaffe serverat. Som vanligt ett kreativt kaos i vardagsrummet 🙂

img_20180304_130417_3131444317005.jpg

Efter frukost drog jag på mig träningskläderna och stack till gymmet. Det blev hela 10 km på löpbandet och sedan låg jag i bastun nästan en timme. Så otroligt skönt.

DSC_4437

Efter gymmet gjorde jag en stor god smoothie med rödbeta (hade några kokta i kylen), frysta hallon, citron och en halv avokado. Elliot fick också ett glas och började gråta när den var slut för att den var så god, haha.

DSC_4449

Sedan myste vi hemma hela eftermiddagen, lekte med bilbana och lagade mat. Och kollade lite Babblarna 🙂

DSC_4465

Lilla nakenfisen som kör runt som en galning med sin gå-vagn. Han var inte alls intresserad av den när han skulle lära sig gå, men numera kör han gärnet på övervåning och cruisar fram, haha.

DSC_4501

På kvällen kom Kasper hem med en kärleksgåva till mig, nämligen en mandolin! Som jag önskat mig, haha. Passade helt perfekt när jag skulle slica rödbeta till kvällens pizza.

DSC_4491

Och när vi snackat pizza. Den här blev så jäkla god! Med mascarpone, tunt skivad rödbeta, getost, honung, valnötter och ruccola. Mmmmm! Den andra fick parmaskinka och gorgnzola. Perfekt söndagsmiddag! Nu väntar en lugn kväll med film och mys innan helgen är slut. Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.