Nathanelle

HELGEN I BILDER.

n

Fredagen bjöd på soool! Bästa vädret att inleda helgen med.

n

n

Jag mötte upp Kasper för en god lunch.

n

n

Mysigt att bara vara vi två, men jag känner mig aldrig hel utan Elliot. Höll på att sakna ihjäl mig efter lunchen och vi skyndade hem.

n

n

Att bli hämtad av både mamma och pappa på förskolan är ju inte helt fel.

n

n

Sedan gick vi och handlade lite smått och gott inför fredagskvällen.

n

n

Sedan lekte vi inomhus på eftermiddagen. Det var INTE jag som klädde Elliot på morgonen kan jag lova, haha. Julbyxorna! My god..

n

n

På kvällen åt vi kyckling och rotfrukter och började kolla en film. Vi gick dock och la oss strax efter 21 och somnade innan 22. Helt slut båda två efter en intensiv vecka.

n

n

Lördagen startade redan innan klockan sex och det krävdes många koppar för den här mamman. Vi röjde inne ett par timmar och strax innan 9 gick vi ut. Hittade en stor lekplats bara fem minuter från vår lägenhet som vi gick till och lekte i en timme. Både Elliot och jag var helt slut när vi kom hem så det fick bli en 90 minuters nap för oss båda. Väldigt skönt.

n

n

På eftermiddagen tittade solen fram och vi gick ut på en skön promenad. Jag behövde frisk luft och passade på att lyssna på Veckans bläcka.

n

n

Kvällen spenderades med vin, choklad och Mello medan killen var på jobb. Skönt med lite egentid ändå.

n

n

Söndagsmorgonen var lugn och skön, och klockan tio tog vi plats på Grød för att möta upp den här sköna bönan för en sen frukost. 

n

n

Vi åt gott och pratade bort en timme innan vi gick vidare på stan för att njuta av söndagen. Det var i princip helt tomt på Ströget och det händer aldrig. Det är dock sportlovsvecka så det är förmodligen därför danskarna flytt gatorna.

Resten av dagen lät jag telefonen ligga och spenderade hela eftermiddagen med Elliot. Gjorde en god linssallad till middag till mig och spagetti och köttfärsås till E och sedan kröp jag ned i sängen innan 22. 

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.