Nathanelle

DAGENS.

Hej på er! Blev inga inlägg igår, kände att inspirationen var på noll. Idag är det äntligen fredag, som jag har väntat hela veckan. Redan i tisdags längtade jag efter helgen, då blir det en lång vecka, hehe. Jag var i skolan 8-11 och efter det mötte jag upp Kasper i stan för en lunch. Elliot skolas ju in på förskolan och skulle vara där tills efter han sovit idag, så det passade perfekt med lite mamma-pappa-tid över lite mat. Sedan småsprang jag nästan från bussen för att hämta honom på förskolan. Saknade ihjäl mig!

n

n

Jacka Stylein, skinnbyxor Selcted Femme, mössa Samsøe & Samsøe, skor Billi Bi, väska Balenciaga, solglasögon Céline (adlinks).

n

n

Helt underbart med solen, men fy så kallt det är!

n

n

Sedan gick vi in på Un Mercato vid Torvehallerne för att äta lunch. Jag tog en linguine med musslor som smakade lika gott som alltid.

n

n

Kashmirtröja från H&M som jag fyndade med nästan 80{21a3e783d9dbf64d0310fa087fbe07e3db124a89877cad6a714299b70fdf59cc} rabatt på deras vinterrea. Kan man kalla för kap!

n

n

Avslutade med en godfika på Lauras i Torvehallerne. De har de BÄSTA cinnamon rollsen – magi! Var lagom mätt efter pasta och kanelbulle, men så värt det ? 

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.