Nathanelle

TRÄNING OCH BARNPASSNING.

Efter förskolan var jag ganska trött och passade på att ta det lite lugnt medan Elliot sov två timmar mitt på dagen. Hade tänkt åka och träna innan Kasper skulle jobba, men orkade verkligen inte ta mig i väg. Framåt fyra-snåret började det dock klia i kroppen så jag tog med mig Elliot till gymmet där han fick testa på barnrummet för första gången. Det var väl inte det mest välutrustade barnrum jag sett – men det funkade. 

n

n

Efter tjugofem minuter blev han dock jätteledsen och fick komma ut till mig. Var som tur väl bara femton meter ifrån. Ville verkligen springa 30 min så han fick sitta i vagnen och äta en banan medan jag avklarade de sista fem. Så skönt att komma i väg och smidigt om han kan bli passad under tiden. Fick dock så dåligt samvete av att lämna honom där inne för att göra något för mig själv. Varför ska man alltid ha det dåliga samvetet? 

n

n

Det blev som sagt 30 min löpning på bandet och sedan åkte vi hem. Hann inte stretcha så känner mig helt stel nu, och duschen fick vänta ett par timmar tills Elliot somnat. What to do? ? Han somnade dock som en stock efter hans middag, helt slut efter en intensiv dag med nya intryck. 

n

n

Till middag slängde jag ihop en smarrig kycklingsallad med massor av gott. Imorgon är det fredag! Ser så mycket fram emot helgen med min fina familj. Och på lördag ska jag och mannen på fest! Kram på er.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.