Nathanelle

HELGEN I BILDER.

Idag fyller jag 27! Jag älskade att fylla år innan jag fick barn och brukade räkna ned flera månader i förväg. Nu känns det som en helt vanlig dag. Kanske mer rimligt, hehe. Hur som helst så ska jag spendera halva dagen i skolan och Kasper jobbar den andra halvan så vi tänkte fira en annan dag i veckan. Tills vidare får ni en titt av vad vi hittade på helgen.

n

n

I fredags gick vi ut och lekte efter lunch. Så mysigt att upptäcka världen genom Elliots ögon. ALLT är spännande, och ni anar inte hur länge man kan stå och spana in en vattenpöl eller ett gruskorn, haha.

n

n

Man smälter ju <3

n

n

Sedan gjorde vi oss redo för besök och myste i soffan en stund..

n

n

..Innan Elliot skulle ställa upp alla sina bilar i fönstret. Det är bara bilar som gäller hemma, stora som små.

n

n

På kvällen kom två klasskompisar över och efter att jag lagt Elliot gjorde vi rispappersrullar med massor av goda, krispiga grönsaker i. Alltså, så gott! Varför gör jag aldrig det hemma? Superenkelt, nyttigt och gott. Ska testa med rå lax också, kan ju inte bli annat än toppen.

n

n

Vi avslutade kvällen med att se Sverige-Danmark matchen. Vilken rysare! Kände mig lite underlägsen med två danskar bredvid mig, men vi vann ju tillslut ?

n

n

I lördags startade vår morgon strax innan sju med välling och kaffe.

n

n

Sedan gjorde jag en smoothiebowl till frukost toppad med banan, mango, chiafrö, müsli och nötter.

n

n

Så mysigt att sitta och äta frukost tillsammans med den här killen.

n

n

Och ännu härligare att se solen skina in genom vardagsrumsfönstret. Så sjukt vilket lyckorus man får av bara lite sol så här års.

n

n

Efter att pappan vaknat gick vi ut på en liten promenad, handlade nya vantar till Elliot och lite fika.

n

n

<3

n

n

Gullisen i ny jacka från Zara, mössa H&M, halsduk Polarn & Pyret och skor Ecco.

n

n

Väl hemma somnade Elliot sött och jag avnjöt en Fastelavnsbolle (danskarnas semlor) framför Netflix.

n

n

Efter en eftermiddag med bus och lek inomhus gjorde jag en vegetarisk paj till middag. Den blev faktiskt OTROLIGT god om man får säga det själv. Hade i en massa lök – gul, vitlök, purjolök, vårlök – och massor av portabellosvamp (6-7 st). Bara stek ihop allt med salt och peppar och lite persilja. I med ett färdigt pajskal i en form, ned med fyllningen och så gjorde jag en äggstannig på två ägg och en skvätt mandelmjölk (hade ingen vanlig hemma). Toppade med fetaost och chevré. MUMS!

n

n

Under tiden satt Elliot i soffan och myste under täcket och pillade visst med min telefon, för ett par timmar senare hittade jag den här bilden, haha.

n

n

Sedan åt jag och Elliot middag tillsammans. Jag brukar alltid fixa middagen efter Elliot somnat, men jag var hungrig och Elliot sov en sen nap så det passade fint. 

n

n

Avslutade kvällen med ett glas rött och en ny serie, Atypical, på Netflix.

n

n

Söndagen började med sovmorgon för mig och Elliot till halv åtta! Kasper kom upp med en flaska välling innan han skulle till jobbet och så låg vi kvar i sängen och myste en stund innan vi gick upp. Vid tio hade vi nämligen planerat in en playdate med Sandra och William.

n

n

Fruktstund på golvet ? Sandra är också svensk och bor bara ett par hundra meter från oss. Dessutom skiljer det bara tio dagar på Elliot och William. Kul med en lek-kompis!

n

n

Varsågod kompis.

n

n

Sötisarna. De hade så kul tillsammans och röjde gärnet här hemma. 

n

n

På eftermiddagen gick vi ut på en skön men blåsig promenad. Köpte med mig en kaffe på vägen och njöt av den friska luften.

n

n

Hej, hej!

n

n

Hade en riktig bus-unge på kvällen som var full av energi men somnade som en stock vid halv sju. Till middag gjorde jag en stor sallad med en god hummus till – så gott! Är så taggad på att börja äta mer vegetariskt efter denna veckan. Avslutade söndagen i soffan framför handbollsfinalen med min karl. Tack livet för en härlig helg!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.