Nathanelle

THINGS ON MY MIND.

Inlägget innehåller adlinks.

n

På måndag fyller jag 27 och jag känner egentligen att jag har allt jag behöver för tillfället, men om man fick önska lite extra är detta saker som jag gärna skulle investera i.

n

n

Denna flotta spegel från House doctor har stått i vår hall i två veckor. Var tvungen att skicka tillbaka den för vi har ingenstans att ha den! MEN jag önskar att vi hade en stor hall där den kunde pryda en vägg över en snygg bänk, eller som badrumsspegel på ett gigantiskt badrum. Så snyggt med runda speglar!

n

n

Är väldigt sugen på dessa vinterkängor från Gant, som dessutom är på rea. Snygga och bekväma. Perfekt för långa barnvagnspromenader vintertid.

n

n

n

Drömstolarna till vår kommande matplats är denna klassiker från Wegner, y-stolen. Alltså, så himla snygg! Antingen i ljus bok eller ek. De kostar ju en hel förmögenhet så jag får nog fortsätta drömma..

n

n

Den här vasen från Broste Copenhagen har jag varit sugen på länge. Kan dock inte bestämma mig för ifall jag vill ha den stora, stående på golvet, eller snäppet mindre på vår tv-bänk. Och vilken färg? Grå, gul eller rosa? Den gula är ju himla tjusig..

n

n

Vill så gärna ha dessa solbrillor från Le Specs som är en ypperlig budgetkopia på drömglasögnen från Celine.

n

n

Sånt fint print till min tavelvägg, från Desenio.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.