Nathanelle

HELGEN I BILDER.

Oj hörrni, har verkligen låtit både telefon och dator vila den här helgen, så det är inte många bilder jag har att visa från helgen som gått. Vi har hur som helst haft en mysig helg som både innehållt fest, familjehäng och mys. 

n

n

Fredagen startade, som ni ju vet, med ett skönt benpass på gymmet.

n

n

Efter träningen blev Elliot hämtad av hans farmor och farfar. Kasper skulle nämligen jobba och den här morsan skulle på personalfest! Det var ju inte igår jag var ute kan man lugnt säga, hehe.

n

n

Kände mig väldigt fin i kavaj från H&M, byxor By Malene Birger och skor Soft Grey. Spillde dock rödvin över min kavaj som inte gick bort i tvätten, buhuuu..

n

n

n

Vi hade väldigt trevligt som ni kan se. God mat och bra sällskap. Var dock hemma redan vid halv ett och vaknade utvilad dagen efter vid tio.

n

n

På lördagen vid lunch kom mina föräldrar hit. Vi myste mest inomhus men hann även med en 90 minuters lång promenad. Glömde dock nappen hemma (!) så Elliot var lagom grinig tillsist. Det här var för övrigt den enda bilden jag knäppte av från gårdagen, hehe. Vi avslutade kvällen med vietnamesisk take away och en riktigt bra film.

n

n

Söndagen började vid 7.00 när den här älsklingen slog upp sina ögon. Han måste varit helt slut efter gårdagen för han sov 18.30-07 utan att vakna. Himla skönt kan jag lova. Jag somnade dock inte förrän halv ett så fick inte så många timmar som jag behövde. På morgonen blev det iallafall välling hos mormor i soffan..

n

n

Och några timmar senare stack jag till gymmet. Kände mig egentligen ganska sliten och sjukaste träningsvärken från mitt benpass i fredags. MEN – jag tog mig iallafall dit och körde åtta km löpning på bandet. 

n

n

Skönt att svettas ut all skit och springa bort träningsvärken. 

n

n

Till lunch gjorde jag indisk linsgryta (blev repris på det till middag också) och så lekte vi med Duplo hela eftermiddagen innan vi vinkade hejdå till mormor och morfar vid fyra.

n

n

Nu har jag spenderat kvällen med tvätt och andra måsten och har äntligen satt mig ned i soffan med ett glas rött. Flyttar mig inte en millimeter mer idag. Hoppas ni haft en fin helg <3

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.