Nathanelle

EN LÅNGHELG I BILDER.

n

Min helg startade redan i torsdag. Eller mådde inte toppen så jag stannade hemma från dagens enda lektion. Startade istället dagen med en långpromenad för att bli frisk. Elliot var överdrivet nöjd i vagnen under hela rundan.

n

n

Sedan sov han middag och vaknade med denna fräna frilla, haha.

n

n

Lite gos framför Disney för att vakna till..

n

n

Sedan kom solen fram och vi gick ut och lekte.

n

n

Finns inte jättemycket kul att leka med i vårt kvarter. Tur att man inte är speciellt kräsen när man är 14 månader, hehe.

n

n

På kvällen fick Elliot kleta med varm youghurt i duschen. Det var väldigt roligt både att äta och måla med.

n

n

I fredags åkte vi in till stan en sväng. Mysigt att kika i butiker och äta lunch. 

n

n

Lillen sov  i vagnen en stund men vaknade efter bara trettio minuter. Som tur är somnade han även en stund på eftermiddagen annars hade det inte blivit en kul kväll.

n

n

Gick bland annat in i en pop-up butik Norr x 101 Copenhagen som hade SÅ mycket fint!

n

n

Blev helt förälskad i den här magiska vasen i keramik. Finns här för den som vill göra mig lycklig. Blir ju 27 i slutet av januari…

n

n

Hej bästa familjen!

n

n

Sedan spanade jag in Ganni’s rea.

n

n

Och testade denna t-shirt som jag bloggade om häromdagen.

n

n

Efter en mysig eftermiddag med en glad bebis avslutade vi kvällen med god middag och rödvin framför en film. 

n

n

Lördagen handlade om inredning! Mycket av den varan just nu som ni kan märka. Är det bara jag som får lust att göra om hela hemmet varje januari? Vi startade med ett par timmar på Ilva.

n

n

Fanns så mycket fint! Bland annat en magisk vas från Broste Copenhagen som jag önskar mig ännu mer i födelsedagspresent, hehe.

n

n

Sedan somnade Elliot i bilen och fick sova en timme. Under tiden gick halva sällskapet in på Ikea innan en nyvaken kille och resten av gänget joinade oss för lunch. Köttbullar med sås slank ned kan man säga. Extra bra med lingonsylten, hehe.

n

n

Kvällen spenderades i soffan med rödbetssallad med chrevréost och gott vin. Härlig lördagskväll!

n

n

Söndagen började med ännu ett besök i möbelbutiken för att köpa ett tv-bord som kommer nästa vecka. Efter det gick vi ut och lekte med Elliot, det bjöds nämligen på klarblå himmel och ett par minusgrader. Underbart väder! Efter Elliots nap klädde vi på oss för att åka ut till Østerbro.

n

n

Jag hade skinnbyxor från Zara, kashmirtröja H&M, fuskpäls Junkyard, skor Billi Bi, mössa Samsøe & Samsøe

n

n

Det var nämligen dags för lunch med Therése och Johannes som äntligen kommit hem efter åtta veckor på Bali och Fillipinerna. Dessutom nyförlovade!

n

n

Vi åt lunch på Souls som är en riktigt bra vegansk restaurang. Jag åt en supergod, väldigt mättande sallad med massor av godsaker.

n

n

En väldigt sliten mamma, eller bara allmänt grådassig. Elliot slukade sötpotatis och bröd och satt nöjd och glad medan vi pratade bort två timmar (med lite hjälp från Babblarna och Tittut-spel på telefonen). Ett härligt avslut på kvällen.

n

n

Söndagen avslutades med pytt i panna till middag och nu är det jag som slänger upp fötterna på soffbordet och pustar ut efter en fullspäckad och härlig helg. På tisdag börjar Kasper jobba igen och vi får pussla oss igenom resten av januari innan Elliot börjar på dagis. Ska verkligen njuta till fullo av mina dagar tillsammans med honom kommande veckor. Hoppas ni får en underbar söndagskväll!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.