Nathanelle

HELGEN I BILDER.

Vi har haft en fullspäckad men väldigt härlig helg, därav den dåliga uppdateringen. Eller bestämde mig faktiskt för att ta lite bloggledigt. Har haft massor av tid för familjehäng, träffat vänner, haft egentid, varit utomhus och ätit god mat. Perfekt helg enligt mig. 

n

n

Fredagseftermiddagen spenderades med lite lek utomhus med Elliot innan vi gick och handlade mat inför helgen. Busen skulle såklart lklättra på allt, i vanlig ordning..

n

n

Sedan lagade vi god mat och bänkade oss med ett glas vin framför La la land. Har velat se den så länge och var rädd att bli besviken då den var ganska segstartad, men slutet räddade filmen. 7 av 10 solar.

n

n

I lördags vaknade vi vid sju och två timmar senare hoppade vi på tåget över sundet mot Malmö som bjöd på strålande solsken dagen till ära.

n

n

Mötte upp min kära mor som hade vägarna förbi och åt lunch.

n

n

Det blev god soppa med både för mig och Elliot.

n

n

Efter att ha vinkat av min mamma gick vi vidare på stan.

n

n

Alltså <3

n

n

Vi skulle nämligen hälsa på Tina som äntligen fått sin lilla kille, Nima, som redan hunnit bli fyra veckor. Alltså, jag kände mig som en rookie när jag höll denna lilla mini-människa. Kan knappt minnas att Elliot varit så liten. Tina hade BF på Elliots födelsedag så det skiljer nästan precis ett år killarna. 

n

n

Elliot var en vilde som vanligt och röjde runt med Nima’s alla “leksaker”, hehe.

n

n

Det blev en heldag i Malmö och vi var inte hemma förrän halv sex. Kasper skulle bort på kvällen så jag körde en skön hemmakväll framför Så mycket bättre och åt massa gott.

n

n

Tredje advent startade med morgonmys för mig och Elliot från klockan sju. Pappan fick en välbehövlig sovmorgon medan vi lekte på nedervåningen. Adventsljusstakar är 100{21a3e783d9dbf64d0310fa087fbe07e3db124a89877cad6a714299b70fdf59cc} mys för mig. Älskar tända ljus. Synd att de bara kan stå framme i fem minuter innan jag måste flytta dem från min klåfingriga unge ?

n

n

Klockan tio gick vi ut på en promenad för att handla lite julklappar. Tycker det är så jobbigt att gå i butiker på helgerna och speciellt runt omkring jul. Så mycket människor! Tur att man fortfarande hinner klicka hem det mesta online!

n

n

Elliot var julfin i nytt set från H&M.

n

n

Sedan gick jag och Elliot hand i hand, två gator ned för att möta upp mammagruppen på julmys. Inte sett dem sedan i somras så det var verkligen på tiden.

n

n

Så mysigt att se alla ettåringar leka tillsammans. Dessa tre gullisar är t.o.m födda samma dag! De röjde runt i 2.5 timme och Elliot kollade knappt efter mig. Blir nog bra med förskolan ändå ? 

n

n

Sedan väntade dusch, ansiktsmask och ett glas vin. Julpyjamasen åkte på kvällen till ära.

n

n

Och så åt vi smarrig lasagne till middag. Tack livet för en underbar helg!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.