Nathanelle

HELGEN I BILDER.

n

Fredagsmorgonen startade med mys med den här lilla ängeln.

n

n

Den här lilla killen är i en sådan underbar ålder just nu. Han pratar HELA tiden (inte så man förstår, men ändå) och hans absoluta favoritsaker just nu är att slänga saker i golvet och se hur högt det låter, samt ställa sig på olika saker. Ni kan ju tänka er hur livsfarligt det är när han ställer sig på en legobit och glider iväg, hehe. Men att känna olika underlag under fötterna är visst superspännande, hehe, han står bara och fnissar för sig själv under tiden.

n

n

Förmiddagen spenderades med att kolla in rean i butikerna. Kom dock tomhänt därifrån men klickade hem lite på nätet som ni får se en annan dag.

n

n

Elliot var fascinerad av alla juldekorationer.

n

n

En liten tröttis efter ett bad.

n

n

I lördags var vi ute i hela tre timmar, tog en långpromenad och lekte i lekparken.

n

n

På kvällen åt vi middag, drack vin och åt choklad framför Så mycket bättre. Jag saknar Danny..

n

n

Söndagen var min morgon (fick sovmorgon på lördagen) och vi var uppe ganska tidigt för att leka och gosa i soffan (läs 95{21a3e783d9dbf64d0310fa087fbe07e3db124a89877cad6a714299b70fdf59cc} lek, 5{21a3e783d9dbf64d0310fa087fbe07e3db124a89877cad6a714299b70fdf59cc} gos).

n

n

Fina lilla hjärtat.

n

n

Söndagseftermiddagen spenderade jag på kontoret med ett par timmars jobb innan vi åt rester till middag och gick och la oss vid 21. Trötta päron här efter en mysig helg.

n

n

Och så var det måndag igen. Jag har spenderat större delen av dagen i skolen och på eftermiddagen var det dags för Elliots ettårsvaccination. Usch, det gör så ont i mamma-hjärtat av att se honom så ledsen. Som tur är går det ju över efter ett par minuter och resten av kvällen har vi haft en glad kille. Håller tummarna för att vi slipper febern. Nu är barn lagt, mat lagad, middag uppäten och jag ska äntligen lägga mig raklång på soffan framför en bra serie. Hoppas ni får en fin kväll.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.