Nathanelle

OM DRÖMMAR.

Ett av era önskeinlägg handlade om drömmar, utbildning och framtidsvisioner.

n

n

Jag har aldrig varit en person som drömt om ett speciellt drömjobb eller att bli framgångsrik inom en specifik bransch. Har faktiskt känt mig lite utanför all denna karriärshets som “alla” verkar har. Min dröm har alltid varit att bli mamma. Ha en stor familj att ta hand om och älska. Ett fett bankkonto skulle ju inte skada, men jag skulle aldrig offra tid med familjen för ett jobb. Kanske när barnen är vuxna, vem vet. Sex timmars arbetsdag för mig är perfekt. Hellre effektivt än tidskrävande.

Jag började plugga till arbetsterapeut 2014 när jag var 23 och det passade bra efter att ha haft fyra sabbatsår fyllda av resor och jobb. Min utbildning tar 3.5 år och jag skulle alltså ha varit färdig nu om det inte kom en unge i vägen, hehe. Jag har iallafall dryga året kvar innan jag är färdigutbildad och jag längtar otroligt mycket efter ett fast jobb och att jobba med något som intresserar mig. Jag vill gärna jobba inom handterapi eller neurologin. Två helt olika område men båda väldigt spännande.

På det personliga planet vill jag gärna flytta tillbaka till Sverige om ett par år. Kanske är vi fler i familjen då? Jag vill gärna gifta mig, köpa hus och leva ett riktigt Svensson-liv med fredagsmys och en kaosartad vardag med fler barn. Hade även kunnat tänka mig att bo utomlands ett år innan barnen börjar skolan, i något varmt land långt, långt borta.

n

Mål inom de närmaste 5 år:

– Bli klar med min utbildning i januari 2019

– Bli fastanställd och ha ett jobb jag trivs med

– Gifta mig (När Kasper?) ?

– Få fler barn. Minst ett.

– Flytta till Sverige.

– Köpa hus.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.