Nathanelle

EN FREDAG I BILDER.

n

Morgonen startade 6.15 av att Elliot ville upp. Vad hände med de sena morgnarna från förra veckan? Vi spenderade morgonen med att bygga Duplo, se Disney och mysa i soffan.

n

n

Sedan var det dags för frukost. Vi hade massor av apelsiner så jag gjorde färskpressad juice till mig och Kasper. Elliot fick bröd och clementin.

n

n

Vid 9.30 gick vi utanför dörren för att spana in rean. Kasper var på jakt efter ett par fotbollssko och jag hade inget emot att kolla med. Ganska lugnt med folk så tidigt, det var värre när vi gick ett par timmar senare.

n

n

Jag hade på min kashmirtröja från H&M, jeans Levis 501 Skinny, jacka H&M och skor från Sam Edelman (på rea här).

n

n

Och hur göllig är inte Elliot i sin tröja som hans gammelfarmor stickat? Jag dör! 

n

n

Vid lunch-tid somnade Elliot i vagnen och jag blev vrålhungrig. Blev en väldigt god burgare to-go från Carls Jr.

n

n

Väl hemma igen passade vi på att storstäda lägenheten medan Elliot fortfarande sov. Finns det något bättre än ett nystädat hem en fredag? På eftermiddagen har vi hängt inomhus, sjungit, dansat och lekt. Det tog en evighet att lägga Elliot idag och efter 45 min fick Kasper ta över som precis kommit hem från frisören. Då började Elliot skrika hysteriskt och blev så ledsen. Slutade inte förrän han kom upp i min famn där han sedan somnade. Tror inte han kände igen sin nyklippta pappa kombinerat med ett mycket trött barn. Stackars lilla älsklingen <3

n

n

Trots en lång nattning blev det iallafall en god middag med ungsstekta rotfrukter och kycklinglårfilé. Så gott! Slängde på lite blomkål och grönkål de sista minutrarna i ugnen. Mmmmm! 

n

n

Nu väntar Idol, ett stort glas vin och lite choklad. Ha en underbar kväll.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.