Nathanelle

HELGEN I BILDER.

n

Fredagen startade med morgonmys med Elliot följt av en skön förmiddag hemma.

n

n

Efter ett par timmar åkte vi in till stan och vandrade runt på Frederiksberg medan Elliot sov.

n

n

Sedan blev det ju som sagt Zoo ett par timmar.

n

n

Hur god ser Kaspers lunch ut? My god! Äggkaka med stekt fläsk, skulle inte tacka nej till det just nu.

n

n

Lilla älskade barn. Tror inte du förstår hur lycklig du gör mig.

n

n

På kvällen gjorde jag mig i ordning för tjejkväll. Började i den här blusen från By Malene Birger, men kände mig lite för fin så bytte till t-shirt och slitna jeans, hehe. Betydligt mer bekväm.

n

n

Det startade som sagt med vin och sedan bar det ut i Köpenhamnsnatten. Jag har ingen aning vart man går ut och festar längre och jag kände mig SÅ gammal på alla ställen vi var på, haha. Usch och fy, måste verkligen uppdatera min “gå ut-lista.

n

n

Tjaa, och så en normal selfie i bussen…

n

n

Lördagen startade bra med massor av kaffe och en lugn morgon då jag vakna lagom till Elliot skulle sova, hehe.

n

n

Sedan gick min telefon ju sönder, så fick använda min gamla. Ganska stor skillnad i kamerakvalitet. Gråter typ krokodiltårar av att behöva lägga ut sådana dåliga bilder. Men söt är han ju ändå.

n

n

Södagen startade tidigt, redan vid 5.30. Jag och Elliot har lekt så mycket under förmiddagen och när han skulle somna vid lunch var han rätt grinig och somnade tillslut såhär medan jag sjöng för honom. Men hallå, mitt hjärta smälter! 

n

n

Sedan sov han – i TRE OCH EN HALV TIMME! Helt sjukt! Vi hade planerat att gå ut på en långpromenad och gå till lekparken så istället för att göra någon nytta satt vi och rullade tummarna och väntade på att han skulle vakna. Så dumt, varför kan man inte njuta av lugnet? Vips var klockan halv tre och det börjae spöregna ute så vi tänkte om och jag stack till gymmet istället.

n

n

Var dock inte så glad som jag ser ut på bilden. Har så mycket som tynger mina axlar just nu och att min telefon gick sönder fick bägaren att vippa över. Försökte träna och basta bort deppen utan resultat. Hur som helst körde jag iallafall styrketräning, har så ont i benhinnorna så kunde inte springa. Det blev tre set bicepscurl, tre set sidan av magen med kettlebell, tre set mage i trx, tre set korsrygg, tre set rodd och tre set benpress.

n

n

Väl hemma fick jag mysa och läsa böcker med min bebis en lång stund innan han somnade för natten, hjälpte en del mot deppen. Vi har precis ätit middag här hemma och nu ska jag krypa upp i soffan med ett stort glas rött. Imorgon ska jag tillbaka i skolan igen efter ett och ett halv år och dessutom i en ny klass. Hoppas ni haft en fin helg!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.