Nathanelle

HELGEN I BILDER.

n

I fredags efter jobbet hämtade vi som sagt upp min syster som kom med tåget från Göteborg. Elliot var såklart med för att hämta upp sin moster och var glad som få.

n

n

Han har sovit så otroligt bra den senaste veckan. Han sover numera en gång om dagen istället för två och det gör verkligen mycket för nattsömnen. Senaste nätterna har han sovit ca 19-08 och inte vaknat en enda gång. På dagen sover han ca mellan 12-14, och oftast 1.5-2 timmar.

n

n

Tack för det min skatt. Det behöver dina föräldrar.

n

n

Lördag morgon vaknade vi strax innan åtta och började dagen med att mysa i soffan med moster.

n

n

Sedan blev det smoothie till frukost som spilldes över pyjamasen..

n

n

På förmiddagen gav vi oss ut i blåsten. Det har blåst storm hela helgen. Riktigt vidrigt men ut måste man ju med en sådan här liten. Annars blir det ingen kul dag.. Hur söt är hans nya mössa från Zara föressten? Riktig skitkvalitet dock med 100{21a3e783d9dbf64d0310fa087fbe07e3db124a89877cad6a714299b70fdf59cc} akryl (vem fan gör det?), men den är så söt så den får användas en liten stund åt gången då och då.

n

n

Vi lämnae pappan hemma och gick och lekte på leklandet. Inte Elliot emot om man säger så..

n

n

Lilla gullet <3

n

n

Helt i sitt esse runt massor av barn. Han är så social och vill gå fram till alla och kramas och prata. Mamman var inte så intressant, hehe.

n

n

Till middag gjorde jag kycklinggryta med potatis och blomkål i ugn. Sedan drack vi vin, åt choklad och såg “Så mycket bättre”.

n

n

Söndagen började med sovmorgon för mig till 8.30. Elliot vaknade vid 6.30 så det var inte alls så farligt med tanke på tidsomställningen. Han hade ju lika väl kunnat vakna 4.30. Vaknade inatt av att regnet piskade mot fönsterrutan och det blåste rejält. Så även idag. Efter frukost gick vi ut och lekte lite och Elliot höll på att blåsa i väg men var lika glad för det, haha.

n

n

Kallt som tusan och det kändes som  minusgrader tack vare vinden. Brrr….

n

n

Vid halv ett vinkade vi hejdå till moster och en timme senare blev Elliot hämtad av hans farmor och farfar så att pappan kunde se en match och mamman kunde plugga. Har muntlig tenta imorgon. 

n

n

Efter ett par timmar fick jag nog och drog på mig träningskläderna för ett pass till gymmet. Bästa sättet att bearbeta plugg är löpning. Springer ALLTID innan en tenta eller om jag ska göra något viktigt. Man kommer på så mycket smarta saker och får sorterat tankarna.

n

n

Det blev faktiskt ett riktigt bra pass och tio kilometer brändes av i skön hastighet. Springer gärna långt och lyssnar på podcasts, då går tiden och benen bara av sig själv. Efter löpningen väntade nästan en hel timme i bastun och det behövde verkligen min kropp. Har varit så stel i hela kroppen sedan min nackspärr förra helgen som jag fortfarande känner av. 

n

  – 

n

Nu har Elliot nyss somnat och vi har ätit god kycklingpasta till middag. Var vrålhungrig efter träning. Ska kolla igenom mina papper inför morgondagen och sedan ta söndagskväll med en bra film. Känner mig så utvilad och tilfreds efter en härlig helg. Tre vuxna på ett barn är verkligen optimalt, haha. Kram på er!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.